Férfi mellplasztika árak: nem mindegy, mekkora az elváltozás!

A férfi mellplasztika árak klinikánként változóak, de alapvetően elmaradnak a női mellplasztika költségei mellett. Természetesen attól is függ, milyen mértékű elváltozás korrigálására van szükség, így az egyéni adottságok megismerése után lehetséges csak a konkrét árajánlat adása.

Férfi mellplasztika árak

A mellplasztika ma már nem csak a nők, hanem a férfiak számára is rendelkezésre áll. A gynecomastia néven is ismert eljárásnak köszönhetően a nőiesen megnagyobbodott emlők csökkenthetőek és elérhetőek a férfias vonalak. De mégis miért növekedhetnek meg a férfi mellek?

 

Súlyfeleslegtől a gyógyszer mellékhatásokig

A legegyszerűbb magyarázat erre a súlyfelesleg kialakulása. Ilyenkor érdemes a sportolással és az étrend megváltoztatásával próbálkozni, hiszen ezek már önmagukban is eredményre vezethetnek. Ha mégsem így történne, vagy erről a kritikus területről az erőfeszítések ellenére sem távozik a zsír, akkor műtéti úton megoldható az átalakítás.

Nem csak a plusz kilók jelentette zsírfelesleg miatt alakulhat a nem kívánt módon a férfi mellkas. Előfordulhat, hogy hormonális okok állnak a háttérben, így az alacsony tesztoszteron szint és az ösztrogén, vagyis a női hormonok túltengése figyelhető meg. Előfordulhat, hogy bizonyos gyógyszerek szedésének mellékhatásaként változik a külső. Mindennek feltérképezése kivizsgálást követően a szakember feladata. Abban viszont minden érintett egyetért, hogy férfiként szégyenletes jelenség a megnövekedett mell, melynek helyreigazítása mihamarabb szükséges.

 

Hogyan alakulnak a férfi mellplasztika árak?

Mint a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében, így a gynecomastia esetében is a személyes konzultáció után lehetséges csak a végleges árakat megismerni. Ezt nem a klinikák mohósága indokolja, sokkal inkább az egyéni sajátosságok. Nem mindegy, mekkora felesleg van az érintett területen, szükséges-e a mellbimbók áthelyezése, a zsírleszívás, hogyan alakítható a mellkas vonala a leginkább férfiasra. A férfi mellplasztika árak 500-700 ezer forint környékén mozognak, s ez már az altatás költségeit is takarja a legtöbb klinikán.

 

Altatásban végzett férfi mellplasztika

Igen, a gynecomastia ugyanis altatásban végzett beavatkozás, mely során leszívásra kerül a mirigyállományt körülvevő zsír, majd a zsírleszívás után a mirigyállomány is. A mellbimbó peremén ejtett metszés alig észrevehetően gyógyul, így a későbbiekben nem lesz nyoma annak, hogy plasztikai beavatkozáson esett át a páciens. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha elhízás következtében növekedtek meg a férfi mellek, akkor már a zsírleszívás is látványos végeredménnyel jár.

férfi mellplasztika után

Az altatás fontos eleme a beavatkozásnak, s bár a férfi mellplasztika árak ezzel emelkednek, de csak így garantálható, hogy semmilyen kellemetlen érzéssel ne társuljon az eljárás. A műtétet követően egy speciális szorítópánt kerül a mellkasra, amely egy hónapon keresztül arról gondoskodik, hogy a szövetek megfelelően letapadjanak, és így optimális végeredmény legyen elérhető.

 

Javuló életminőség mellplasztika után

A tapasztalatok szerint minden korábbinál többen választják az eljárást. Ma már a férfiak számára sem kellemetlen az ilyen problémákkal orvoshoz fordulni, hiszen a vonzó megjelenés igen fontos az erősebbik nem számára is. A férfi mellplasztika árak ugyan költséget jelentenek, de magukban hordozzák a lehetőséget egy teljesebb, jobb életminőségre, melyben a férfiasság megélése is kiemelt szerephez jut.

A megnövekedett férfi mellek megnehezítik az öltözködést, rányomják bélyegüket a magabiztosságra. Ez utóbbira pedig nagy szükség van akár a karrier, akár a magánélet, az ismerkedés területén. Miért élnél együtt a kellemetlen méretekkel, ha létezik rutin beavatkozásnak számító eljárás? A gynecomastia ma már minden klinikán elérhető, ám a szolgáltatás minőségének szempontjából mindenképpen megfontolást érdemel, melyik mellett teszed le a voksod.