Ki a legjobb plasztikai sebész Budapesten?

A legjobb plasztikai sebész Budapesten címért sokan szállhatnak versenybe, azonban hármas holtverseny alakulna ki az első helyen, már ha lehet győztest hirdetni közülük. A három plasztikai sebész komoly tapasztalatokkal, nemzetközi elismertséggel a magyar plasztikai sebészet legmeghatározóbb orvosai, akik történetesen egy magánklinikán is végzik kitűnő munkájukat. A három nagy név nem más, mint a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum három vezető orvosa, köztük kettő társtulajdonosa is: Dr. Vincente Rodrigo, Dr. Karvász Zsolt és Dr. Wágner Pál. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ISAPS tagságú orvosai, a centrum is részt vesz a nemzetközi garancia biztosításában.a legjobb plasztikai sebész budapesten

Mi az az ISAPS?

Az ISAPS, azaz International Society of Aesthetic Plastic Surgery (Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége), melynek Magyarországon mindössze tízenként tagja van, azt hivatott biztosítani, hogy a tagjai által végzett plasztikai műtétekre nemzetközi garancia lehessen. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egyik tagjuk által végzett műtét után utókezelés, vagy helyreállító műtét szükséges, akkor azt garanciálisan, bármely országban, bármely ISAPS tag el fogja végezni. ISAPS tagságot csakis a legjobbak nyernek el, így ez egy plusz biztosítékként is szolgál. A társaság folyamatosan tart képzéseket és konferenciákat, mert a legmagasabb minőséget és biztonságot szeretnék nyújtani az embereknek.isaps tagság

TOP3 – a legjobb plasztikai sebész Budapesten

  • Dr Karvász Tamás

Dr. Karvász Tamás vezető plasztikai sebész széleskörű, komoly tapasztalattal rendelkezik mind a plasztikai sebészet, mind dr karvász tamás porttépedig az emberekkel való bánásmód tekintetében. Páciensei csak a legpozitívabban nyilatkoznak róla, valamint a szakam is elismeri. A plasztikai sebészet magyarországi fejlődésében hatalmas szerepet vállalt, mikor úttöröként honosított meg számos új eljárást, melyet ma már biztonsággal alkalmaznak több plasztikai sebészeten is. Ilyen újdonságok például az Ultracontour alakformálás, a Smartlipo lézeres zsírbontás vagy a Silhouette-lift arcfiatalító kezelés. Dr. Karvász Tamás tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak valamint a Confederation of Plastic, Resconstructive and Aesthetic Surgery-nek, melyekben több fontos tisztséget is betöltött már. Még több információt Karvász doktorról és munkásságáról, továbbá elérhetőségeiről a nevére kattintva kaphat.

  • Dr. Vincente Rodrigo

dr vincente rodrigo portré

Karvász doktorral együtt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum vezető orvosai és társtulajdonosai. Szintén rendelkezik ISAPS tagsággal, valamint komoly nemzetközi elismertségnek örvend és Karvász doktorhoz hasonlóan a páciensei csak pozitívan nyilatkoznak nem csupán szakmai kiválóságát illetően, de emberi hozzáállásával kapcsolatban is. Dr. Vincente Rodrigo plasztikai sebész világviszonylatban is a legjobbak között számon tartott orvos, aki tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak, valamint ISAPS tagsága mellett az International Confederation of Plastic Reconstructive and Aestethic Surgery is tagjai között tudhatja. Külföldi tanulmányútjai és folyamatos önképzése szakmailag messze kiemeli a tömegből. Külföldről is szép számmal érkeznek páciensek, kimondottan azért, hogy a doktor úr végezze plasztikai beavatkozásukat. Még több információt Rodrigo doktorról és munkásságáról, továbbá elérhetőségeiről a nevére kattintva kaphat. 

  • Dr. Wágner Pál

wágner pál portré

Dr. Wágner Pál vezető plasztikai sebészt is a legjobbak között kell említenünk. Páciensei és a szakma elismerését hamar kivívta, mára már több mint húsz éves plasztikai sebészeti múltra tekinthet vissza, melyben olyan mérföldkőnek számító eseményeket is jegyez, mint Magyarországon az elsők között végzett laporoszkópos műtét. Wágner doktor a budapesti Orvostudományi Egyetem után németországi egyetemeken szerezte kimagasló tudását, Hamburgban és Münchenben. Dolgozott általános sebészként, majd az Országos Sporthivatal és Testnevelési Főiskola sportorvosaként, végül a plasztikai sebészet mellett horgonyzott le. Még több információt Wágner doktorról és munkásságáról, továbbá elérhetőségeiről a nevére kattintva kaphat. 

Categories: Uncategorized