Ki a legjobb plasztikai sebész Budapesten?

A legjobb plasztikai sebész Budapesten címért sokan szállhatnak versenybe, azonban holtverseny alakulna ki az első helyen, már ha lehet győztest hirdetni közülük. Az általunk ajánlott négy plasztikai sebész komoly tapasztalatokkal, nemzetközi elismertséggel a magyar plasztikai sebészet legmeghatározóbb orvosai, akik történetesen egy magánklinikán is végzik kitűnő munkájukat. A négy nagy név nem más, mint a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum két vezető orvosa és társtulajdonosa Dr. Vincente Rodrigo, és Dr. Karvász Zsolt, valamint a klinika vezető sebészei Dr. Mohammad T. Jaberansari és Dr. Toperczer Zsolt. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ISAPS tagságú orvosai, a centrum is részt vesz a nemzetközi garancia biztosításában.a legjobb plasztikai sebész budapesten

Mi az az ISAPS?

Az ISAPS, azaz International Society of Aesthetic Plastic Surgery (Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége), melynek Magyarországon mindössze tízenként tagja van, azt hivatott biztosítani, hogy a tagjai által végzett plasztikai műtétekre nemzetközi garancia lehessen. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egyik tagjuk által végzett műtét után utókezelés, vagy helyreállító műtét szükséges, akkor azt garanciálisan, bármely országban, bármely ISAPS tag el fogja végezni. ISAPS tagságot csakis a legjobbak nyernek el, így ez egy plusz biztosítékként is szolgál. A társaság folyamatosan tart képzéseket és konferenciákat, mert a legmagasabb minőséget és biztonságot szeretnék nyújtani az embereknek.isaps tagság

TOP4 – a legjobb plasztikai sebész Budapesten

  • Dr. Karvász Tamás

Dr. Karvász Tamás vezető plasztikai sebész széleskörű, komoly tapasztalattal rendelkezik mind a plasztikai sebészet, mind dr karvász tamás porttépedig az emberekkel való bánásmód tekintetében. Páciensei csak a legpozitívabban nyilatkoznak róla, valamint a szakam is elismeri. A plasztikai sebészet magyarországi fejlődésében hatalmas szerepet vállalt, mikor úttöröként honosított meg számos új eljárást, melyet ma már biztonsággal alkalmaznak több plasztikai sebészeten is. Ilyen újdonságok például az Ultracontour alakformálás, a Smartlipo lézeres zsírbontás vagy a Silhouette-lift arcfiatalító kezelés. Dr. Karvász Tamás tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak valamint a Confederation of Plastic, Resconstructive and Aesthetic Surgery-nek, melyekben több fontos tisztséget is betöltött már. Még több információt Karvász doktorról és munkásságáról, továbbá elérhetőségeiről a nevére kattintva kaphat.

  • Dr. Vincente Rodrigo

Karvász doktorral együtt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum vezető orvosai és társtulajdonosai. Szintén dr vincente rodrigo portrérendelkezik ISAPS tagsággal, valamint komoly nemzetközi elismertségnek örvend és Karvász doktorhoz hasonlóan a páciensei csak pozitívan nyilatkoznak nem csupán szakmai kiválóságát illetően, de emberi hozzáállásával kapcsolatban is. Dr. Vincente Rodrigo plasztikai sebész világviszonylatban is a legjobbak között számon tartott orvos, aki tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak, valamint ISAPS tagsága mellett az International Confederation of Plastic Reconstructive and Aestethic Surgery is tagjai között tudhatja. Külföldi tanulmányútjai és folyamatos önképzése szakmailag messze kiemeli a tömegből. Külföldről is szép számmal érkeznek páciensek, kimondottan azért, hogy a doktor úr végezze plasztikai beavatkozásukat. Még több információt Rodrigo doktorról és munkásságáról, továbbá elérhetőségeiről a nevére kattintva kaphat.

 

  • Dr. Toperczer Zsolt

A plasztikai sebészet területén a legnagyobb jelentőségű az orvos és páciense közt kialakuló bizalom, hisz a plasztikai sebészednek a vágyaiddal is kitárulkozol. Dr. Toperczer Zsolt szakmai tapasztalatai birtokában közvetlen, érthető válaszokkal szolgál a kérdéseidre. Dr. Toperczer Zsolt 1992-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános orvosi karán, 2001-ben szerezte meg a Plasztikai és Égési sebészet szakvizsgát, kiváló eredménnyel. 2000-ben befejezve a Műszaki Egyetemen is tanulmányait, Orvosbiológiai Mérnök szakvizsgát tett. Miközben a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum egyik vezető sebésze, mindmáig dolgozik egy budapesti kórház általános sebészetén is. Műtét közben felmerülő váratlan helyzetek nemigen hozzák zavarba. Fő szakterülete a mellplasztika, de a plasztikai sebészet beavatkozásainak széles körében otthon van, zsírleszívástól az ajakfeltöltésig. Kiválóan beszél angolul és németül.

  • Dr. Mohammad T. Jaberansari

Dr. Mohammad T. Jaberansari szakmai reputációja lenyűgöző, a doktor úr a szüntelen tanulásban hisz. Anyanyelve, a perzsa mellett hibátlanul megtanult magyarul és angolul, majd 20 éves nemzetközi tapasztalat birtokában él és dolgozik a családjával Magyarországon. Alaptanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi karán végezte, majd többek közt az edinburgh-i Királyi Egyetemen képezte tovább magát. Kardiológusként praktizált Angliában, de egy fontos képzés kedvéért elment akár Dél-Afrikáig is. 2012-ben szerzett képesítést plasztikai és helyreállító műtétek elvégzésére. Szereti a pácienseivel kimerítő részletességig megbeszélni a lehetőségeiket, ingyenes konzultációira sosem sajnálja az időt. A plasztikai sebészet szinte minden ágában otthon van. Érett és tapasztalt sebészként sem hanyagolja el a folyamatos tanulást, mindmáig szívesen áldozza szabad idejét és pénzét hírneves kollégái felkeresésére, szakmai konferenciákra.

 

Categories: Uncategorized