Kiváló plasztikai sebészek Budapesten

A legjobb plasztikai sebész Budapesten címért sokan szállhatnak versenybe.  Mi most ajánlunk három olyan plasztikai sebészt, akik komoly tapasztalatokkal, nemzetközi elismertséggel rendelkeznek és nem mellesleg a magyar plasztikai sebészet meghatározóbb orvosai, akik történetesen egy magánklinikán is végzik kitűnő munkájukat. A három nagy név nem más, mint a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum társtulajdonosa Dr. Karvász Tamás, valamint a klinika vezető sebészei Dr. Mohammad T. Jaberansari és Dr. Toperczer Zsolt. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ISAPS tagságú orvosai, a centrum is részt vesz a nemzetközi garancia biztosításában.a legjobb plasztikai sebész budapesten

Mi az az ISAPS?

Az ISAPS, azaz International Society of Aesthetic Plastic Surgery (Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége), melynek Magyarországon mindössze tízenként tagja van, azt hivatott biztosítani, hogy a tagjai által végzett plasztikai műtétekre nemzetközi garancia lehessen. Ez azt jelenti, hogy amennyiben egyik tagjuk által végzett műtét után utókezelés, vagy helyreállító műtét szükséges, akkor azt garanciálisan, bármely országban, bármely ISAPS tag el fogja végezni. ISAPS tagságot csakis a legjobbak nyernek el, így ez egy plusz biztosítékként is szolgál. A társaság folyamatosan tart képzéseket és konferenciákat, mert a legmagasabb minőséget és biztonságot szeretnék nyújtani az embereknek.isaps tagság

Három kitűnő plasztikai sebész Budapestről

  • Dr. Karvász Tamás

Dr. Karvász Tamás vezető plasztikai sebész széles körű, komoly tapasztalattal rendelkezik mind a plasztikai sebészet, mind dr karvász tamás porttépedig az emberekkel való bánásmód tekintetében. Páciensei csak a legpozitívabban nyilatkoznak róla, valamint a szakma is elismeri. A plasztikai sebészet magyarországi fejlődésében hatalmas szerepet vállalt, mikor úttöröként honosított meg számos új eljárást, melyet ma már biztonsággal alkalmaznak több plasztikai sebészeten is. Ilyen újdonságok például az Ultracontour alakformálás, a Smartlipo lézeres zsírbontás vagy a Silhouette-lift arcfiatalító kezelés. Dr. Karvász Tamás tagja a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak valamint a Confederation of Plastic, Resconstructive and Aesthetic Surgery-nek, melyekben több fontos tisztséget is betöltött már. Még több információt Karvász doktorról és munkásságáról, továbbá elérhetőségeiről a nevére kattintva kaphat.

  • Dr. Toperczer Zsolt

A plasztikai sebészet területén a legnagyobb jelentőségű az orvos és páciense közt kialakuló bizalom, hisz a plasztikai sebészednek a vágyaiddal is kitárulkozol. Dr. Toperczer Zsolt szakmai tapasztalatai birtokában közvetlen, érthető válaszokkal szolgál a kérdéseidre. Dr. Toperczer Zsolt 1992-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános orvosi karán, 2001-ben szerezte meg a Plasztikai és Égési sebészet szakvizsgát, kiváló eredménnyel. 2000-ben befejezve a Műszaki Egyetemen is tanulmányait, Orvosbiológiai Mérnök szakvizsgát tett. Miközben a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum egyik vezető sebésze, mindmáig dolgozik egy budapesti kórház általános sebészetén is. Műtét közben felmerülő váratlan helyzetek nemigen hozzák zavarba. Fő szakterülete a mellplasztika, de a plasztikai sebészet beavatkozásainak széles körében otthon van, zsírleszívástól az ajakfeltöltésig. Kiválóan beszél angolul és németül.

  • Dr. Mohammad T. Jaberansari

Dr. Mohammad T. Jaberansari szakmai reputációja lenyűgöző, a doktor úr a szüntelen tanulásban hisz. Anyanyelve, a perzsa mellett hibátlanul megtanult magyarul és angolul, majd 20 éves nemzetközi tapasztalat birtokában él és dolgozik a családjával Magyarországon. Alaptanulmányait a Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi karán végezte, majd többek közt az edinburgh-i Királyi Egyetemen képezte tovább magát. Kardiológusként praktizált Angliában, de egy fontos képzés kedvéért elment akár Dél-Afrikáig is. 2012-ben szerzett képesítést plasztikai és helyreállító műtétek elvégzésére. Szereti a pácienseivel kimerítő részletességig megbeszélni a lehetőségeiket, ingyenes konzultációira sosem sajnálja az időt. A plasztikai sebészet szinte minden ágában otthon van. Érett és tapasztalt sebészként sem hanyagolja el a folyamatos tanulást, mindmáig szívesen áldozza szabad idejét és pénzét hírneves kollégái felkeresésére, szakmai konferenciákra.

 

Categories: Uncategorized