A mellnagyobbítás lehetőségei

 Az ideális női alakról minden kornak és társadalomnak megvolt az eszményképe, de az esetek többségében a formás keblek ahhoz szervesen hozzátartoztak, sokan különböző módszerekkel akarták elérni, hogy valami nagyobbítsa melleit. A férfiak és a nők körében végzett közvélemény-kutatások is azt támasztják alá, hogy a teltebb idomok ilyen téren kifejezetten előnyösnek bizonyulnak. mellplasztika aszisztens

Mellplasztik az esztétikum szolgálatában

A túlságosan nagy méreteknek inkább érvényesülnek hátrányai, hiszen a nagymellű hölgyek nem véletlen panaszkodnak gyakran hát-, és nyakfájásra, hogy az előforduló bőrbetegségek és az öltözködési problémák témájáról már ne is szóljunk. A MellplasztikaElit sebész szakorvosai minden esetben segítenek az adott probléma hiánytalan és minden igényt kielégítő megoldásának kialakításában. Ez azonban viszonylag keveseknél fordul elő, és a legtöbben még mindig nagyobb méretekre vágynak, mint amivel a természet megajándékozta őket. Ma azonban már nem jelenthet gondot, ha nagyobb, vagy éppen feszesebb melleknek szeretnénk örvendeni, ugyanis a plasztikai sebészettel foglalkozó klinikákon rutin beavatkozás keretein belül végzik el a kívánt nagyobbítást.

Hogyan lehet mellet nagyobbítani?

szilikonimplantátumot tartó nőLeggyakoribb az implantátum beültetésével végzett eljárás, ám lehetséges a saját zsírral való feltöltés is, ám ez utóbbiról érdemes tudni, hogy az elérhető méret korlátozott és könnyen lehet, hogy ismételt feltöltésre lesz szükség egy idő után. Hátránya még, hogy amennyiben az illető a súlyából veszít, valószínűleg a  saját zsírral feltöltött keblek mérete is veszíteni fog méretéből, hiszen a leadott zsír mennyisége innen is távozik. Előnye azonban, hogy nem kerül be idegen test  a szervezetbe. Le kell szögezni ugyanakkor, hogy a mai modern implantátumok semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelentenek, így ennek csak akkor van jelentősége, ha valaki ódzkodik egy testidegen tárgy szervezetébe kerülésétől.