A mellplasztikai műtét folyamata

Az ideális női alakról minden kornak és társadalomnak megvolt az eszményképe, de az esetek többségében a formás keblek ahhoz szervesen hozzátartoztak. Sokan különböző módszerekkel akarták elérni, hogy valami nagyobbítsa melleit. A férfiak és a nők körében végzett közvélemény-kutatások is azt támasztják alá, hogy a mellplasztikai műtét elvégzése kifejezetten előnyösnek bizonyulnak.

Mellplasztikai műtét az esztétikum szolgálatában

esztétikai mellplasztikaA túlságosan nagy méreteknek inkább érvényesülnek hátrányai, hiszen a nagymellű hölgyek nem véletlenül panaszkodnak gyakran hát-, és nyakfájásra, hogy az előforduló bőrbetegségek és az öltözködési problémák témájáról már ne is szóljunk. A plasztikai sebészek szakorvosai minden esetben segítenek az adott probléma hiánytalan és minden igényt kielégítő megoldásának kialakításában. Ritkább eset az, amikor mellkisebbítő műtét a szükséges, a legtöbben még mindig nagyobb méretekre vágynak, mint amivel a természet megajándékozta őket. Ma azonban már nem jelenthet gondot, ha nagyobb, vagy éppen feszesebb melleknek szeretnénk örvendeni, ugyanis a plasztikai sebészettel foglalkozó klinikákon rutin beavatkozás keretein belül végzik el a kívánt nagyobbítást.

Hogyan lehet mellet nagyobbítani?

Leggyakoribb az implantátum beültetésével végzett mellplasztikai műtét, ám lehetséges a saját zsírral való feltöltés is, ám ez utóbbiról érdemes tudni, hogy az elérhető méret korlátozott és könnyen lehet, hogy ismételt feltöltésre lesz szükség egy idő után. Hátránya még, hogy amennyiben az illető a súlyából veszít, valószínűleg a  saját zsírral feltöltött keblek mérete is veszíteni fog méretéből, hiszen a leadott zsír mennyisége innen is távozik. Előnye azonban, hogy nem kerül be idegen test  a szervezetbe. Le kell szögezni ugyanakkor, hogy a mai modern implantátumok semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelentenek, így ennek csak akkor van jelentősége, ha valaki ódzkodik egy testidegen tárgy szervezetébe kerülésétől.

Regeneráció mellplasztika után

speciális melltartó mellplasztika utánMint minden plasztikai beavatkozást követően, így mellplasztika után is fontos, hogy odafigyeljen arra, hogyan zajlanak mindennapjai. A plasztikai sebész mindent elkövet annak érdekében, hogy a páciens a lehető legelégedettebben nézhessen tükörbe pár hónap múlva. Ehhez az elégedett nézéshez nagyban hozzájárulhat dr. Karvász Tamás sebész főorvos, aki az ország egyik legkiválóbb referenciájával rendelkezik. Az autóvezetésről és a sportról egy ideig mindenképpen le kell majd mondanod és néhány napig fájdalomcsillapítás is szükségessé válhat.

A speciális szorító ruházatot mindenképpen viselned kell majd, s néhány napig a tisztálkodás is nehezebben lesz kivitelezhető, víz ugyanis nem érheti a kötést. Fontos, hogy testhőmérsékleted is rendszeresen ellenőrizd, ugyanis a láz gyulladásra utalhat. Bizonyos fokú hőemelkedés természetesnek mondható, de amennyiben felszökik lázad, úgy fel kell keresnie szakorvosát, sebészetünk alkalmazottját. A gyakorlat azt mutatja, hogy a fájdalom elviselhető mértékű és pihenéssel a beavatkozás után hamarosan visszatérhet megszokott életviteléhez. A kontrollvizsgálatokon való megjelenés, és a néhány hétig tartó kímélő életmód fontos szerepet játszanak a felépülésben.

A legjobb mellplasztikai klinika

mellplasztikai műtétA mellplasztika az elmúlt években már kizárólag olyan implantátumokat alkalmaz, amelyek a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak is megfelelnek. Ezeket akár mellfelvarrással egyidejűleg is beültetheti a szakember, erre általában nagyobb mértékű fogyás, vagy várandósság után szokott sor kerülni, amikor a keblek állapota megviseltté válik. A plasztikai sebésszel történő előzetes konzultációk alkalmával egyezteti elképzeléseit mind a forma, mind a méret terén, és együtt azt is eldönthetik, hogy a mellizom alá, vagy fölé kerüljön beültetésre az implantátum. Ha szeretné profi tanácsát kérni, és további részleteket megtudni a mellplasztikáról, forduljon a legjobb hazai specialistákhoz!