Rólunk

női asszisztens

Sebészetünk az asztmás és egyéb légúti betegséggel küzdő személyek megsegítésére jött létre. Partnerünk több külföldi légúti klinika is, akikkel igyekszünk minél szorosabb kapcsolatot ápolni. Szolgáltatásainkat – az igényeknek megfelelően – kibővítettük plasztikai sebészeti beavatkozásokkal, melyet hazai és nemzetközi szinten elismert sebészekkel, szerződés útján végzünk. Jöjjön el klinikánkra ingyenes konzultációra és minden kérdésére készséggel válaszolunk.

  • Partneroldalunk: http://www.plasztikabudapest.com

Miért forduljon hozzánk?

Minden vendégünk, betegünk, páciensünk számára a minden szempontból legkedvezőbb variációt ajánljuk. Nekünk sokkal fontosabb az elismerés és az ajánlás, mint pár tízezer forintot rátenni az árra, amit egy-egy beavatkozásért elkérhetünk. Győződjön meg saját fülével és szemével hozzáállásunkról,  látogasson el hozzánk és kérjen időpontot ingyenes konzultációra (erre természetesen nem csak személyesen van lehetőség)

Általános kérdések a zsírleszívásról

Az érdeklődők leggyakrabban azt szeretnék megtudni, hogy mennyire fájdalmas az eljárás, valamit mi manapság egy zsírleszívás ára. Altatásban, vagy akár helyi érzéstelenítésben is elvégezhető a beavatkozás, ez természetesen annak függvénye is, hogy melyik testrészről van szó, és milyen további műtéti technikákat alkalmaz majd a szakember. Hasplasztika esetében nyilvánvalóan az zsírleszívás utáni nőaltatás az egyedüli megfelelő választás, s a felesleges bőr és zsír eltávolítása során van mód élni a zsírleszívás lehetőségével is. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a beavatkozást követően hat hétig egy speciális kompressziós ruhát kell majd viselni, amely gondoskodik arról, hogy a bőr megfelelően letapadjon, ezzel felgyorsítva, és biztonságosabbá téve a felépülés időszakát. Vannak olyan esetek a testápolással és egyes, bőrt érintő megbetegedésekkel kapcsolatban, amikor elengedhetetlen a bőrgyógyászat felkeresése.

Ne feledje, nálunk a biztonság az első, amelyet valamilyen akciós, költségkímélő lehetőséggel mindig megtoldunk. Jelenleg a Plasztikai Sebészet Budapest – www.plasztikaisebeszetbudapest.org partnerünkkel közös projekt keretében, a megadott honlapon tájékozódhat. Szeretettel várjuk!