Rólunk

Sebészetünk az asztmás és egyéb légúti betegséggel küzdő személyek megsegítésére jött létre. Partnerünk az orrplasztikában több külföldi légúti klinika is, akikkel igyekszünk minél szorosabb kapcsolatot ápolni. Ezt kibővítettük plasztikai sebészeti beavatkozásokra is képes eszközökkel. Nem ritkán a kettő összekapcsolódik vagy legalábbis az egyik után a másik is szükséges lehet. A különböző kezelések bőre felületén megfiatalítják! Jöjjön el rendelőnkbe ingyenes konzultációra és kiváló sebészeink nem hezitálnak válaszolni kérdéseire.

Partneroldalunk: http://www.plasztikabudapest.com

Szeretettel várjuk: 1097 Budapest, Üllő utca 15.

Újabban vállalunk fogászati ügyelet tatabánya környékén!

Email címünk:info@agymeplasztika.hu

Have a peek at this web-site!

Az érdeklődők leggyakrabban azt szeretnék megtudni, hogy mennyire fájdalmas az eljárás, valamit mi manapság egy zsírleszívás ára. Altatásban, vagy akár helyi érzéstelenítésben is elvégezhető a beavatkozás, ez természetesen annak függvénye is, hogy melyik testrészről van szó, és milyen további műtéti technikákat alkalmaz majd a szakember. Hasplasztika esetében nyilvánvalóan az altatás az egyedüli megfelelő választás, s a felesleges bőr és zsír eltávolítása során van mód élni a zsírleszívás lehetőségével is.

Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a beavatkozást követően hat hétig egy speciális kompressziós ruhát kell majd viselni, amely gondoskodik arról, hogy a bőr megfelelően letapadjon, ezzel felgyorsítva, és biztonságosabbá téve a felépülés időszakát.

Vannak olyan esetek a testápolással és egyes, bőrt érintő megbetegedésekkel kapcsolatban, amikor elengedhetetlen a bőrgyógyászat felkeresése.  Klinikánk foglalkozik emlőkisebbítő műtétekkel is, ebben az esetben, ha korábban nem tapasztalt elváltozásokat észlel magán, esetleg fokozódó fájdalmat érez a lábujj körmének környékén, érdemes mihamarabb szakemberhez fordulnia, aki hozzáértésének, és a megfelelő felszereléseknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen oldhatja meg egészségügyi problémáját.

Ne feledje, nálunk a biztonság az első, amelyet valamilyen akciós, költségkímélő lehetőséggel mindig megtoldunk. Jelenleg a Plasztikai Sebészet Budapest – www.plasztikaisebeszetbudapest.org partnerünkkel közös projekt keretében, a megadott honlapon tájékozódhat. Szeretettel várjuk!

Comments are closed.