Mell és hasplasztika egyszerre – lehetséges?

Mell és hasplasztika egyszerreA fiatalos, vonzó külső nem csak az ókori rómaiak ideálja volt, hanem napjainkban is számos előnnyel jár, ha valaki a társadalmi elvárásoknak megfelelően, fiatalos megjelenéssel bír. Tény azonban hogy a mozgásszegény életmód, az egészségtelen táplálkozás mind-mind rányomják bélyegüket az alakra, és persze a ráncok megjelenését sem kerülhetjük el. Sokan, az ideálisnak tartott külső érdekében hajlamosak a manapság rendkívüli népszerűségnek örvendő plasztikai sebészethez fordulni egy szebb külső reményében. Így történhet meg, hogy mell és hasplasztika egyszerre, egy műtéti beavatkozás keretében történhet meg. Ekkor mellkorrekció és a hason elvégzendő átalakítások is elvégzésre kerülnek.

Lehetséges a mell és hasplasztika egyszerre?

Ma azonban már nem jelent mindez akkora problémát, mint régen, hiszen a plasztikai sebészet fejlődésének köszönhetően gyakorlatilag az egész test átszabható, és a kritikus területek megváltoztathatóak, sőt bizonyos esetekben akár kombinálhatók. Gyakori az arcplasztikai beavatkozásokat egy műtét alatt elvégezni vagy akár a mell és hasplasztika egyszerre, egy operáció keretében is történhet egymás után, egy altatás alatt, de ezt természetesen minden esetben a műtétet végző orvos fogja eldönteni attól függően, hogy mekkora mértékű a beavatkozás. Létezik tehát olyan, egyszerre, egy műtét alatt letudható két plasztikai műtét. És hogy melyik plasztikai sebészben bízhatsz, akivel biztosan nem fogsz kockázatot vállalni, azt innen megtudhatod.

Mikor szoktak plasztikához fordulni?

  • A hölgyek jól ismerik a várandósságot, vagy jelentős fogyást követően annak kellemetlenségét, amikor a keblek veszítenek feszességükből, és már korántsem olyanok, mint egykor. Mivel a melleket mindig is a nőiséggel azonosították, ezért nagyon nem mindegy, hogy milyen állapotban vannak a mellek, mennyire szolgálják a magabiztosság megteremtését. Kerek, feszes fenék ma már plasztikával pofonegyszerűen elérhető és a mellnagyobbítás kétségtelenül az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás, az évekkel pedig gyakran társul mellfelvarrással is. A visszanyert, fiatalos keblek egyértelműen pozitív hatással vannak az önbizalom alakulására, s ezáltal az ismerkedésre is.
  • További kritikus terület az arc, és a homlok, a száj és az orr, valamint a szemek környékén megjelenő ráncok. Eltüntetésükre többféle lehetőség is kínálkozik a botoxtól kezdve a saját zsírral való feltöltésen, az arcplasztikán át egészen a Drakula-terápiáig. Ez utóbbi talán kevésbé ismert, ugyanis még viszonylag új eljárásról van szó esetében, melyet azonban annál nagyobb biztonsággal, ráadásul műtét nélkül lehet alkalmazni. A saját vérsavó bőrbe fecskendezése korszerű, természetes megoldást kínál a bőrfiatalításra. Idősebb korban válhat aktuálissá a nyakplasztika, mely során a szakember megfeszíti a bőrt, ezzel elérve a fiatalos kontúrokat.

Miért alkalmazz Zsírleszívást?

zsírleszívás utáni nő hátulról fényképezveAz évek során felszedett, és sporttal nem leadható néhány kiló eltüntetésére a zsírleszívás bizonyul a legjobb választásnak, melyet az alakformálás eszközeként érdemes számon tartani. Az elért eredmények tartása érdekében ajánlott odafigyelni az egészséges életmódra is, melynek a teljes értékű táplálkozás és a rendszeres testmozgás is szerves részét képezik. Bőséges folyadékbevitellel pedig a méregtelenítés és a közérzet javítása érhetőek el.

Általános kérdések a zsírleszívásról

Az érdeklődők leggyakrabban azt szeretnék megtudni, hogy mennyire fájdalmas az eljárás, valamit mi manapság egy zsírleszívás ára. Altatásban, vagy akár helyi érzéstelenítésben is elvégezhető a beavatkozás, ez természetesen annak függvénye is, hogy melyik testrészről van szó, és milyen további műtéti technikákat alkalmaz majd a szakember. Hasplasztika esetében nyilvánvalóan az altatás az egyedüli megfelelő választás, s a felesleges bőr és zsír eltávolítása során van mód élni a zsírleszívás lehetőségével is. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy a beavatkozást követően hat hétig egy speciális kompressziós ruhát kell majd viselni, amely gondoskodik arról, hogy a bőr megfelelően letapadjon, ezzel felgyorsítva, és biztonságosabbá téve a felépülés időszakát. Vannak olyan esetek a testápolással és egyes, bőrt érintő megbetegedésekkel kapcsolatban, amikor elengedhetetlen a bőrgyógyászat felkeresése.

Hasplasztika zsírleszívással – Kettőt egy csapásra?

hasplasztika zsírleszívássalA hasi tájékon lerakódott feleslegtől már önmagában sem egyszerű megszabadulni.  Ha ez mégis sikerül, akkor sem biztos, hogy a bőr állapota a régi lesz. Húsz-harminc kiló leadása is nyomot hagyhat a bőrön, lógni kezd és a rajta levő striák is egy életen át végigkísérnek. Nem véletlen tehát, hogy a mindezekre megoldást kínáló mell és hasplasztika egyszerre az egyik leggyakrabban választott plasztikai beavatkozás. Ingyenes konzultációnkra szeretettel várjuk, ahol az Önnek szimpatikus orvossal beszélgethet a témáról. A hasplasztika beavatkozás mellett a szakemberek  szokták javasolni a zsírleszívást. Erre akkor kerülhet sor, ha testmozgással és diétával már nem sikerül megszabadulni az egyes testtájakon levő plusztól. A megfelelő eszközök felhasználásával, rendkívül finom mozdulatokkal az arc, a toka, sőt, a boka formálása is megoldható. A zsírleszíváselit.com egyébként igencsak tartós megoldásnak számít, ugyanis az alkalmazott részen a zsírsejteket teljesen elpusztítják, vagyis a jövőben ott már biztosan nem rakódik majd le a plusz.

 

Categories: Uncategorized